Laddar, vänta lite...
  • Apelsinblomma, Auroshikha

Apelsinblomma, Auroshikha

  • Artikelnummer: 5436
  • Vikt: 15 gr
  • Leveranstid: 3-7 dagar 3-7 dagar
19 kr

Orange Blossom Incense

Denna rökelse som görs med Apelsinblomma som blandas med olja som pressas ut från apelsinzest. Resultatet blir en doft som transporterar oss till ett apelsinplantage där tjock citrusdoft hänger i luften. Beroende på person kan detta vara antingen avslappnande eller energigivande.

Varje förpackning innehåller 10 g rökelse, dvs ungefär 14 pinnar.

Rökelsen är gjord av en pasta som består av pulver av torkade blommakronblad, doftande örter och trä, kryddor, hartser, lite kol för att brinna och naturliga eteriska oljor. Alla dessa ingredienser blandas med vatten för att bilda en pasta. Pastan rullas sedan för hand runt bambupinnar och lämnas för att torka. Efter torkning valsas, trimmas och parfymeras pinnarna. I fallet med "Masala" -sorter som sandelträ och frankincense blandas parfymer och eteriska oljor i själva pastan och ingen ytterligare parfymering behövs.

Stor omsorg ägnas åt att välja de bästa och renaste ingredienserna för att säkerställa en mycket hög kvalitet på produkter som helt överensstämmer med IFRA (International Fragrance Association, Genève, Schweiz) och som är helt giftfria.

Personer som köpte denna produkt köpte också

Produkter

Länkar 

Nyhetsbrev

Beställ vårt gratis nyhetsbrev, få erbjudanden och information via e-post.

*Epostaddress:
Namn:

Betalning