- 71%
Stjärndistribution Rikedom

Rikedom

Art.nr 5461

För dig som vill ha mer rikedom på alla områden.

69 kr
Ordinarie 238 kr , du sparar 169 kr, (71%)
I lager (2 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

För dig som vill ha mer rikedom på alla områden. NYA HARMONISKA TANKAR – FÖR ETT NYTT HARMONISKT LIV…

CD som inte kräver något alls. Bara lyssna och slappna av. Den här CD:n är en del av en serie som är skapad för att öka din medvetenhet på olika områden i livet. De är tänkta att vara en källa för lugn, inspiration och nya tankar. Du behöver inte kunna meditera, bara kunna lyssna. Sätt dig bekvämt, slappna av, lyssna och öppna dig för det du hör. Lycklig resa och ha det så skönt.

1. Att välja rikedom.
I den här meditationen ser du olika vägar för att förändra dina tankar. Du når en känsla av allt ha allting du önskar och genom det kan du enkelt dra till dig mer av det du vill ha. Vill du ha högre materiellt välstånd? Mer kärlek? Mer glädje? Mer vad? Använd den här meditationen för att öka det du vill i livet.

2. Skapa det du vill.
Tror du att du måste kämpa för att få ut något gott av livet? Glöm det. Den här meditationen öppnar dörrar för ett helt nytt synsätt. När du arbetar med ditt liv som en kraft, tillåter du dig att släppa begränsningar och ge dig in i en ofantlig energi. Du kan skapa det liv du vill ha och samtidigt göra världen till en ljuvlig plats för allt levande.

3. Öppna dig för rikedom.
I den här meditationen kommer ditt inre att arbeta med krafter för att öka din energi. Det gör att rikedom och annat du önskar dig lättare och enklare kan komma till dig. Budskapen kommer också att vidga ditt medvetande, så att du kan se mer av allt det som är möjligt för just dig.

Tipsa

Andra köpte också