eKnallen 7 magiska minuter

7 magiska minuter

Art.nr 5916

Ett unikt träningsprogram där öst möter väst.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Vill du hitta tid och ork att träna - men vet inte hur?

7 minuter kan förändra ditt liv...

I 7 magiska minuter utvecklar Lee Holden ett snabbträningsprogram för mer energi och mindre stress med inspiration från den österländska medicinen och filosofin. Här kombinerar han det bästa i österländsk wellness - qi gong, yoga och tai-chi - med västerländsk fitness i ett unikt och effektivt steg-för-steg-program.

Morgonprogrammets sju minuter väcker kroppen med sina lugna flödesövningar och sprider energi till muskler och hjärna. Kvällsprogrammets sju minuter avlägsnar stress och spänningar från kroppen, lugnar sinnet och ger bättre sömn. Dessutom finns här förlängda bonusövningar att göra när du har gott om tid, andningsövningar samt råd för en bättre hälsa. Lee Holdens bok utgår ifrån asiaternas urgamla syn på människan som en helhet - en förening av kropp, själ & sinne - och tar fasta på deras tradition att se på träning som ett sätt att förebygga sjukdomar.

Lee Holden är doktor i kinesisk medicin och en internationellt välkänd instruktör i meditation, qi gong och tai-chi. Han är grundare av Pacific Healing Arts, ett av Kaliforniens mest framgångsrika hälsocentra, och undervisar både i USA, Asien och Europa. Se mer på www.gotomer.com/pha.

Författare: Lee Holden
Förlag: LevNu
Bandtyp: Inbunden
Språk: Svenska
Utgiven: 2007
Antal sidor: 146
ISBN: 9789146215196

Tipsa