Stjärndistribution Alltid timma slagen

Alltid timma slagen

Art.nr 3607

En spännande bok som passar alla, oavsett om man tror på reinkarnation eller inte.

97 kr
Ej i lager, beställningsvara. Leveranstid3-8 dagar

När Hillevi flyttar till Stockholm och träffar Martin, börjar märkliga saker att hända. Minnesfragment från en tid långt före hennes egen börjar söka henne, både i drömmen och när hon är vaken.
Meghann växer upp på Irland under 1400-talet hos en man som inte är hennes biologiske far. Han är läkekunnig och hennes liv blir därför annorlunda än andras.
Dessa båda kvinnoöden vävs samman på ett märkligt vis och både Hillevi och Meghann upptäcker att det kanske finns mer i livet än vad bara ögat ser. Och att tiden där emellan AllTid är.
En roman som tar oss med på en spännande resa genom tid och rum. Den ger en målande beskrivning av en kvinnas minnen från 1400-talets Irland. Vi får där följa hennes liv från liten flicka till vuxen kvinna, och hur hon lever i harmoni med naturen och dess läkande örter och hennes förmåga att hantera människors rädsla och fördomar mot "kloka gummor och gubbar".
En mycket vacker och välskriven bok, som fängslar läsaren från första till sista sidan. Denna bok passar alla, oavsett om man tror på reinkarnation eller inte.

Mediatyp: Kartonnage
Förlag: Regnbågsförlaget AB
Utgiven 2004-04
Sidantal: 432
ISBN: 9789197462419
Språk: Svenska

Tipsa