Angels & Auras Oracle

Art.nr 6250

Gudomlig vägledning och läkande färgenergi

269 kr
I lager (2 st)   Leveranstid: 2-4 dagar

Motta gudomlig vägledning, avkoda auran och väv in läkande färgenergi i din andliga praktik med denna kraftfulla och lekfulla orakellek.

Angels & Auras erbjuder ett kraftfullt och lekfullt tillvägagångssätt för självupptäckt och divination för alla som vill inkludera lite välbehövlig färg i sina liv!

Radleigh Valentine och Dougall Fraser är bästsäljande författare, andliga lärare och kära vänner som började se intressanta paralleller i sina repspektive arbeten. De märkte specifikt en länk mellan färgerna som ärkeänglarna vibrerar till och aura-färgerna som Dougall undervisar om i sitt arbete. Detta ledde till två års samundervisning av deras enormt populära Angels and Auras-kurser till tusentals elever, och nu samarbetet med Angels and Auras Oracle.

Inom Angels and Auras Oracle representerar 12 kärnkort specifika ärkeänglar och deras aura-färger för att leda läsaren på en väg av självupptäckt. Dessa kort visar hur änglarna regelbundet talar till oss genom färgspråket. De återstående korten ger en himmelsk kör av stöd och är avsiktligt skapade med gudomlig visdom i åtanke. Varje meddelande avbildas med färgglada bilder för att inspirera och påminna läsaren om att vi lever i en livlig värld av energi.

Det du lär dig här kan förändra riktningen på hela ditt liv - och livet för människor runt omkring dig - när du avslöjar färgernas språk, ansluter till det gudomliga och tar till dig visdomen från änglar och auras på en helt ny nivå.

Kort: 44 kort
Skapad av: Radleigh Valentine & Dougall Fraser
Konstnär: Brooke Stefanelli
Bok: 144 sidor
Språk: Engelska
Utg.datum: 2023-10
ISBN: 9781401968182
Förlag: Hay House

Tipsa