Animal Guides Tarot

Art.nr 6323

En del änglar har fyra ben och päls!

219 kr
I lager (3 st)   Leveranstid: 2-4 dagar

I Animal Guides Tarot har den bästsäljande författaren Radleigh Valentine kärleksfullt och vackert sammanfogat den rika, tidlösa tarottraditionen med kraften hos ett djurandeorakel för att koppla oss till visdomen från de jordiska och mystiska rikena samt de arketyper som finns i djurvärlden.

Djurens och änglarnas visdom är inskriven på vart och ett av de 78 korten och förklaras i den medföljande instruktionsboken. Djur är ovillkorligt kärleksfulla och autentiska samt äkta i sina känslor. Det är därför dessa helande änglar skickas till oss för att öppna våra hjärtan, för att ge och ta emot kärlek. De är också lärare som lär oss att vara närvarande och medvetna. I denna kortlek och guidebok ger Radleigh Valentine dig milda meddelanden från Guds "skapelser stora som små", från hundar, katter, hästar, fåglar och fjärilar till tigrar, elefanter, giraffer, delfiner och känguruer, organiserade efter säsong.

Precis som med alla hans kortlekar är korten i Animal Guides Tarot universellt positiva, kärleksfulla och respektfulla mot din andliga väg.

Innehåll: 78 kort (90 x 127 mm)
Skapad av: Radleigh Valentine
Bok: 278 Sidor
Språk: Engelska
Utg.datum: 2024-03
ISBN: 9781401975166
Förlag: Hay House UK Ltd
Tipsa