eKnallen Blå Kalcedon - Blue Chalcedony

Blå Kalcedon - Blue Chalcedony

Item No 4115

Underlättar inlärning av främmande språk och koder eller teknisk information, som exempelvis datormanualer.

15 kr
In stock (More then 10)   Delivery time: 2-4 dagar

Färg: Nyanser av mjukt blått; kan vara bandad.

Kristalltraditioner: På 1200- och 1300-talet ristade man ibland in bilden av en stående man med ena handen lyft på blå kalcedon som användes för tur i juridiska frågor; de nordamerikanska indianerna tillverkade pilspetsamuletter av blå kalcedon för att få tur och beskydd.

Healingegenskaper: Balanserar vätskeflödet inuti kroppen, för att undvika att tryck byggs upp bakom ögonen eller i bihålorna. Blå kalcedon lindrar hösnuva och andra pollenallergier som orsakar andningssvårigheter.

Vardagsbruk: Underlättar inlärning av främmande språk och koder eller teknisk information, som exempelvis datormanualer; bra ifall du är blyg och ska hålla tal eller komma med inlägg på ett möte.

Andliga egenskaper: Kallas för den djupblå källan, skåda in i djupet av din kristall och lyssna på din visa inre röst som talar till dig.

Speciella egenskaper: En sten för frid och fredsmäkleri. Blå kalcedon främjar stillhet och lugn eftertanke i alla miljöer.

Säljes styckvis.
Tänk på att stenar är en naturprodukt och kan se olika ut. Alla stenar säljs i befintligt skick och har ett personligt utseende.

Tip about this product