Laddar, vänta lite...
 • Blåkvarts - Blue Quartz

Blåkvarts - Blue Quartz

 • Artikelnummer: 4120
 • Vikt: 14 gr
 • Leveranstid: 1-3 dagar 1-3 dagar
15 kr

Färg: I naturlig kvarts orsakas det blå av små infällningar av rutil, turmalin eller zoisit som reflekterar blått ljus till ögat. Färgad bergkristall är klarblå och den sibiriska laboratoriekvartsen har en otrolig djup, klar och strålande blå färg.

Kristalltraditioner: Eftersom den naturliga blå kvartsen oftast inte har ädelstenskvalitet utgör de färgade eller laboratorieframtagna stenarna mer perfekta exemplar. Naturens orörda gåvor är att föredra vid helande arbete och de tillverkade, mer ädelstenslika stenarna passar bättre till smycken. Den naturliga blå kvartsen är madonnans sten.

Healingegenskaper: Blå kvarts, särskilt den naturliga, stärker immunförsvaret och sköldkörteln och hjälper kroppen att ta upp B-vitaminer, zink, järn och jod; är också bra vid bihåleinflammation, värmeslag och solbränna; ökar kraften i healing med hjälp av rösten eller andra ljud.

Vardagsbruk: Blå kvarts får oss att sträva efter perfektion i allt vi gör, i hemmet eller personligen. Det må gälla familjeliv, att göra karriär eller att odla grönsaker i trädgården.

Andliga egenskaper: Förstärker effekten då du ber en bön, mässar ett mantra eller en helig sång eller lyssnar till andlig musik.

Speciella egenskaper: En sten för alla sångare, musiker och musikälskare, för allt från modern rock till opera.

Säljes styckvis.

Köper du tre eller fler stenar/kristaller levereras de i en organzapåse.
Tänk på att stenar är en naturprodukt och kan se olika ut. Alla stenar säljs i befintligt skick och har ett personligt utseende.

Personer som köpte denna produkt köpte också

 • Aventurin - Aventurine

  Aventurin är en positiv sten som förstärker ledaregenskaper och beslutsamhet. Grön Aventurin är dessutom tröstande och h...

   1-3 dagar 10 kr
 • Ametist - Amethyst Banded

  Ametister är starka och beskyddande. Den har renande krafter och förstärker även andligt medvetande.

   1-3 dagar 15 kr
 • Granat - Garnet

  Symboliserar Moder Jord och urkraften. Stenen stärker självkänslan och aktiverar den sexuella energin. Den symboliserar ...

   1-3 dagar 15 kr
 • Röd Jaspis - Red Jasper

  Röd jaspis är understödjande vid alla processer i livet. Den kan hjälpa dig att minnas dina drömmar. Den är också en pop...

   1-3 dagar 10 kr

Produkter

Länkar 

Nyhetsbrev

Beställ vårt gratis nyhetsbrev, få erbjudanden och information via e-post.

*Epostaddress:
Namn:

Betalning