• 2 års garanti

  • Fri frakt över 600 kr

  • Delbetala via Klarna

Sök

Kristallernas kraft

Art nr: 2707

Kristallernas kraft är en unik handledning till fler än 300 av de mest populära kristallerna från hela världen.

Handla denna produkt Kristallernas kraft
pris 109 kr
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 2-4 dagar

2 års garanti

Fri frakt över 600 kr

Delbetala via Klarna

Produktbeskrivning

öppna Stäng

Produktbeskrivning

Kristallernas kraft är en unik handledning till fler än 300 av de mest populära kristallerna från hela världen. Boken är späckad med de myter och legender som har gjort kristaller så uppskattade under tusentals år, och beskriver hur du kan använda de olika kristallerna hemma och på jobbet för att göra ditt vardagsliv enklare och mer tillfredsställande.

Du hittar beskrivningar om hur du kan använda de individuella kristallerna för healing och andlig och psykisk utveckling, samt en redogörelse för varje kristalls unika egenskaper, så att du kan avgöra vilka kristaller som passar just dig bäst. Dessutom innehåller boken avsnitt om hur du skapar din egen speciella kristallsamling, hur du arbetar med pendlar och en utförlig beskrivning om hur du använder en kristallkula, väljer födelsestenar och zodiakstenar samt hur du kan hela dig själv, dina vänner, familjemedlemmar och husdjur.

Kristallkraft är en lättillgänglig bok som är fylld av uråldrig visdom från det forna Egypten, Grekland och Romarriket, vikingarnas Skandinavien, Afrika, Australien och Amerikas indianer. Deras kunskaper kan hjälpa oss att leva lyckligare och mer harmoniskt i dagens hektiska värld.

Boken innehåller även allt du behöver veta om att använda kristallkulor till att se framtiden med.

Cassandra Eason är en internationellt känd författare, radio- och TV-personlighet samt föreläsare i andlig och psykisk utveckling. Hennes kunskap om kristaller grundas på mer än femton år av djupgående forskning som har publicerats i tidningar och tidskrifter, samt sänts i radio och TV i många länder.

Cassandra kommer regelbundet till Sverige för att föreläsa och hålla workshops. Hon har skrivit fler än 50 böcker och gett ut böcker om kristaller i Storbritannien, Amerika, Australien, Spanien, Portugal, Ryssland, Kina och Östeuropa samt här i Sverige. Cassandra är utbildad i pedagogik och psykologi, invigd druid-prästinna och mor till fem barn.

Häftad
Språk: Svenska
Antal sidor: 256
Utg.datum: 2004-01
Förlag: Bokförlaget New Page
Originaltitel: Crystal power
Dimensioner: 180 x 115 x 20 mm
ISBN: 9789189120297

Produktinformation

  • EAN / GTIN:

    9789189120297
  • Vikt:

    286 g.

Andra köpte också