- 50%
New Page Cassandra Eason: Stora boken om feng shui

Cassandra Eason: Stora boken om feng shui

Art.nr 2686

En praktisk handbok som vänder sig åt alla oss som bor där vi bor och som vill göra det bästa möjliga av det vi har att utgå ifrån.

54 kr
Ordinarie 109 kr , du sparar 55 kr, (50%)
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

Detta är inte en vanlig bok om feng shui!
De feng shui-böcker som finns på marknaden med vackra inredningsbilder, visar alltid upp de perfekta hemmamiljöerna, där det är enkelt att ordna med bra feng shui. Men, vad gör man om man redan bor i ett färdigbyggt hus? Vad gör man om välståndsområdet befinner sig just där toaletten står osv? Med andra ord, hur använder man feng shuin i vardagen och utgår från sitt eget normala hem - om man nu inte bor som i alla inredningsböckerna? Det är just det som Cassandra Eason skriver om i sin nya bok!

En praktisk handbok som vänder sig åt alla oss som bor där vi bor och som vill göra det bästa möjliga av det vi har att utgå ifrån. Det finns fantastiskt många små enkla saker vi kan göra och som kan göra underverk med energiflöden och med din boendemiljö. Är du minsta lilla intresserad av vad och hur du själv kan påverka energimiljön där du bor eller arbetar så är detta en bok du inte bör vara utan! Den här boken är en praktisk handledning i hur du får in lycka, hälsa, välstånd och goda relationer i ditt hem, i din familj och på jobbet. Stora boken om Feng Shui lär dig urgamla metoder från orientens värld av Feng Shui och från de europeiska och skandinaviska traditionerna, samtidigt som den för in dem i den vardagliga världen och i det verkliga livets språk.

• Rensa i röran, fysiskt och känslomässigt.
• Arrangera dina rum och möblemang så att goda energier flödar in i ditt hem och liv varje dag.
• Lär dig använda blommor, kristaller, rökelse, ljud, ljus och dina favoritprydnadssaker för att på ett naturligt sätt ge lugn och helande till dig själv, dina husdjur och din familj.
• Balansera energierna i olika rum och delar av huset för att förhindra gräl, stress och lyfta bort tungsinne.
• Gör dig av med dåliga vibrationer och negativa krafter från ditt hem och marken de kommer ur.
• Skapa en harmonisk trädgård, både inomhus och ute för att attrahera hälsa och välstånd till dina ägor.
• Lär dig enkla dags och veckorutiner för att hålla ditt hem, familj och arbetsplats stressfri och produktiv.

När du lärt dig alla hemligheterna i denna bok, kan du dessa och många fler sätt att göra ditt liv och hem glädjefyllt och fridfullt genom att använda vad du redan har runt om i ditt hem på ett speciellt och anmärkningsvärt enkelt sätt.

Cassandra Eason har arbetat med energier i nästan tjugo år och har skrivit böcker i England och Amerika om hur man får harmoni i sin vardagliga värld.


Författare: Cassandra Eason
Språk: Svenska
Utgiven: 2007-03
ISBN: 9789189120617
Förlag: Bokförlaget New Page
Antal sidor: 220 sidor
Format: häftad

Tipsa