US Games Systems Cat's Eye Tarot

Cat's Eye Tarot

Art.nr 3813

Katter är tilltalande för ögat, komplexa i sina beteenden och mystiska till humöret, vilket passar utmärkt för ett medium som tarot.
Av Debra M. Givin

269 kr
I lager (2 st)   Leveranstid: 2-4 dagar

Katter kan lära oss många saker om hur man gör det bästa av nästan alla situationer. Katter är tilltalande för ögat, komplexa i sina beteenden och mystiska till humöret, vilket passar utmärkt för ett medium som tarot. Varje kort i Catt's Eye Tarot berättar en historia, illustrerad från kattens synvinkel.
Låt dessa katter vägleda dig när du använder tarot för att lära dig om dig själv och om din katt. Kortens betydelser och numrering följer Rider-Waite med reptiler, fiskar, fåglar och möss som ersättning för de vanliga sviternas symboler. Även den som är nykommling i tarotvärlden kommer att kunna relatera till dessa ljuva bilder av katter och lära sig värdefulla lärdomar av dem.

Debra M. Givin har varit praktiserande veterinär i 28 år, 22 av dem i en praktik specialiserad på kattdjur.

"Denna leks livliga illustrationer låta katterna tala för sig själva genom kroppshållning och aktiviteter. Alla som känner och älskar kattdjur kommer att inse vilken extraordinaär presentation av deras vishet och energi denna lek innebär." - Anna Jedrziewski, Reatailing Insight Magazine

  • 78 kort
  • 70 x 120 mm
  • kortens språk: Engelska
  • bruksanvisning: Engelska
Tipsa