Laddar, vänta lite...
 • Celtic Dragon Tarot, Set
 • Celtic Dragon Tarot, Set
 • Celtic Dragon Tarot, Set

Celtic Dragon Tarot, Set

 • Artikelnummer: 3952
 • Vikt: 642 gr
 • Leveranstid: 1-3 dagar 1-3 dagar
461 kr

Den perfekta tarotleken för drakälskare!

Gräv djupt i de keltiska legenderna under det att din magi och dina spådomar solar sig i The Celtic Dragon Tarots brinnande andedräkt, av DJ Conway och Lisa Hunt.
Med hjälp av sin djupa kunskap om de gamla kelterna och genom att arbeta med uråldriga drakenergier, har Conway utformat en av de mest levande och kraftfulla tarotlekarna någonsin. Bilderna till denna lek skapades av fantasy illustratören Lisa Hunt. Hennes lysande och förvånansvärt intensiva akvarell förstärker betydelserna av korten. Hennes olika typer av drakar är fyllda med passion och liv som kommer att ge dig rysningar.

Det finns inte ord för skönheten i denna lek. De fantastiska detaljerna på alla kort, från delikata sömmar på kläder till intensiteten i uttryck på människor och drakar kommer att förvåna dig. Den bifogade 240-sidiga boken förklarar symbolik och betydelser av alla kort. Här ingår fyra Tarot läggningar som bidrar till att göra The Celtic Dragon Tarot till en del av ditt dagliga liv. Instruktioner om hur man mediterar med denna lek finns också, däribland tre guidade meditationer. Många trollformler presenteras som använder denna lek och stearinljus till helande, lycka, trygghet, kärlek och mer därtill. Du får även lära dig att utveckla dina psykiska förmågor.

Detta är ett set som har allt. En vacker, genomtänkt lek och en grundlig bok. Oavsett om du är intresserad av Tarot, kelter, magi eller självförbättring, är detta set ett måste!

Skapad av: D.J. Conway och Lisa Hunt
Box: 230 x 155 x 55 mm
Bok: 240 sidor
Lek: 78 kort
Språk: Engelska
ISBN: 9781567181821
Utgiven: 1999-10
Förlag: Llewellyn

Personer som köpte denna produkt köpte också

 • Rökelsepinnar- Nag Champa - Blessings

  12-15 rökelsepinnar (15 gram).
  En mycket mild rökelse för att förbättra din livsmiljö.
  Passar till meditation elle...

   1-3 dagar 28 kr
 • Tarotduk sammet - Wicca

  Tarotduk i sammet. 80 x 80 cm.

   3-30 dagar 198 kr
 • Witches Tarot, Set

  Byggande på den traditionella Rider-Waite strukturen, innehåller varje kort direkt igenkännbara symboler som passar den ...

   1-3 dagar 339 kr
 • Angel Dreams Oracle Cards

  Varje kväll när du sover så ger, dina änglar, ditt undermedvetna och universum ger dig vägledning och svar på dina frågo...

   1-3 dagar 169 kr

Produkter

Länkar 

Nyhetsbrev

Beställ vårt gratis nyhetsbrev, få erbjudanden och information via e-post.

*Epostaddress:
Namn:

Betalning