Chrysalis Tarot

Art.nr 4153

Chrysalis Tarot valdes till årets tarotlek 2014 av Tarot Professionals Worldwide.

269 kr
I lager (3 st)   Leveranstid: 2-4 dagar

Chrysalis Tarot öppnar upp ditt psyke och lyser din väg mot ditt personliga öde. Både stora och lilla Arcanan har vackert illustrerade scener som inspirerar till reflektion och stimulerar din psykiska intuition och fantasi. De fyra sviterna som utgör lilla Arcanan är: Stenar (Pentacles); Speglar (Cups); Spiraler (Wands); och Scrolls (Sword). Bland de klädda korten möter du en härlig trupp av medeltida budbärare som inspirerar dig att uppfylla dina drömmar. Leken innehåller 78 kort och 60-sidigt instruktionshäfte med instruktioner för en femkorts pentagram läggning.

Om Holly Sierra:
Holly Sierra har haft en dragning till allt mystiskt och magiskt sedan sin barndom. Hennes livfulla målningar tillåter oss en inblick i en förtrollad värld fylld med gudinnor och mytologiska varelser. Hollys kärlek för Tarot började när hon var tonåring och upptäckte en antik lek bland hennes föräldrars ägodelar. The Chrysalis Tarot är tillägnad båda hennes älskade föräldrar. Efter en fullgjord en konstutbildning, levde och reste Holly mycket i Asien. Mångkulturella teman påverkar hennes konst som har synts i barnböcker, tidskrifter och på gratulationskort. Holly har sitt hem mitt bland de pittoreska, gröna bergen i Stowe, Vermont.

Om Toney Brooks:
Efter sin pensionering från TV, för tjugo år sedan, reste Toney runt i världen för att forska i andlighet. Han studerade, både formellt och informellt, ett antal metafysiska ämnen inklusive jämförande mytologi, historiefilosofi, och ett obskyrt område som kallas Mariology. Han är doktor i metafysik och har en certifiering i andlig vägledning.

Innehåll: 78 kort, 72 x 120 mm, instruktionshäfte
Skapad av: Toney Brooks 
Konstnär: Holly Sierra 
Språk: Engelska

Tipsa