New Page Da Vinci-koden

Da Vinci-koden

Art.nr 5902

Den största försäljningsframgången i modern tid!

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Harvardprofessiorn i religiös symbolik, Robert Langdom befinner sig i Paris för att hålla en föreläsning när han väcks av ett telefonsamtal. Den åldrade intendenten på Louvren har blivit brutalt mördad inne på museet, och ett märkligt chiffer har hittats intill hans kropp. Langdom kallas till platsen för att hjälpa till att lösa gåtan, ovetandes om att polisen också håller honom för misstänkt till dådet.

Medan Langdon och den franska polisens kryptograf, Sophie Neveu, söker avtäcka det gåtfulla meddelandet finner de ledtrådar gömda i Leonardo da Vincis verk - ledtrådar som är synliga men samtidigt skickligt förklädda av konstnären.

En koppling till den mördade intendenten stärks när det avslöjas att han tillhört Prieuré de Sion - det sekreta sällskap som innehållit medlemmar som Newton, Botticelli och da Vinci. Langdon misstänker att det är en fantastisk historisk hemlighet på spåren, en hemlighet som genom århundraden bevisats vara lika upplysande som farlig.

En rasande kapplöpning tar sin början.

"WOW... Kioskvältarperfektion". - The New York Times.

"Det räcker med att säga att om inte denna roman höjer din puls så behöver du besöka en läkare". - The San Francisco Chronicle.

"Thrillers kan inte bli bättre än så här". - Denver Post.

Författare: Dan Brown
Förlag: Albert Bonniers Förlag
Bandtyp: Pocket
Språk: Svenska
Utgiven: 2003
Antal sidor: 512
ISBN: 9789170012945

Tipsa