Laddar, vänta lite...
  • De keltiska druidernas djurkort
  • De keltiska druidernas djurkort

De keltiska druidernas djurkort

  • Artikelnummer: 3672
  • Vikt: 261 gr
  • Leveranstid: 2-4 dagar 2-4 dagar
135 kr

Philip & Stephanie Carr-Gomm

Äntligen finns detta fantastiska redskap på svenska!
Vill du ta reda på dagens styrka hos dig själv? Eller kanske vara beredd på dagens utmaning? Eller vill du göra en reading för dig själv eller för någon annan? Här har du de perfekta verktygen! Dessa otroligt vackra och detaljrika djurkort talar till en som få saker gör. Sedan finns det kompletta tolkningar i den 48-sidiga lilla broschyr som medföljer i boxen. Allt levereras i en vacker box som är en utmärkt förvaringsplats för dina vackra och hjälpsamma arbetsredskap.

Ur boken: Örn Iolair 
Uttal: Yulir,
Nyckelord Intelligens, Förnyelse,Mod

Tolkning: Iolair hjälper dig att se ditt liv i ett bredare sammanhang, vilket gör att du med klarhet och objektivitet, kan fatta beslut och staka ut dina mål. Örnen är en kraftfull bundsförvant; den är modig och stark och drar sin kraft från solen. Om du tillåter örnen att arbeta för dig, ger den dig en känsla av målet och modet att genomföra det, vilket gör att du med tillförsikt vågar erövra nya områden. Den ger dig distans från vardagens bekymmer och omsorger och gör det möjligt för dig att gripa tag i svårfångade idéer. Örnen, när du väl har accepterat den, kommer att visa dig hur du förnyar och föryngrar dig, genom att visa dig konsten att störtdyka - vid precis rätt tillfälle - ner i hjärtat av sjön. 
 
Omvänd tolkning: Använd ett överväldigande intellekt med försiktighet. Örnen som förnyar sig i den hemliga sjön, har förmågan att balansera sina maskulina, vildsinta egenskaper med sjöns feminina vattenaspekter. Men när den inte kan hitta den hemliga sjön, när vi inte tillåter våra tankar att komma in i hjärtat, kan våra liv bli uttorkade och sterila, våra tankar bli alltför hårda och vi blir överanalytiska. Nu är det dags att se om ditt sinne och ditt hjärta är i balans. Du behöver kanske lägga lite större vikt vid dina drömmar - att lyssna på ropen från ditt undermedvetna, till djupen inom dig, utan att förneka värdet av ditt utforskande, rationella sinne.

Illustrationer av Bill Worthington
Box med 33 kort i fyrfärg och en 48-sidig broschyr på svenska.

Personer som köpte denna produkt köpte också

Produkter

Länkar 

Nyhetsbrev

Beställ vårt gratis nyhetsbrev, få erbjudanden och information via e-post.

*Epostaddress:
Namn:

Betalning