New Page Den urgamla hemligheten med Ungdomens källa

Den urgamla hemligheten med Ungdomens källa

Art.nr 5925

En unik, spännande och mystisk bok som du aldrig kommer att glömma.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Om du är över 35 måste du läsa "Den urgamla hemligheten med Ungdomenskälla"... Berättelsen om en man som trotsar det fjärran, gåtfulla Himalaja för att finna en hemlighet man sökt sedan tidernas begynnelse: Den sägenomspunna, mirakulösa Ungdomens källa.

Såld i över 1.6 milj. ex. i världen och är översatt till flera av de stora världsspråken. Det är ingenting som man idag kan förklara vetenskapligt, varför fem mycket enkla rörelser ger tillbaka rörligheten i stela kroppsdelar, tar bort rynkor, ger tillbaka hälsan, tar bort värk, ger idealvikten åter och mycket mer.

Följ med på färden till det undangömnda klostret i hjärtat av det förbjudna Tibet. Ta del av dess hemlighet med varaktig ungdom: fem urgamla riter, lätta att utöva men med makt att för alltid förändra ditt liv.

"En detaljeras beskrivning av de fysiska och mentala övningar som förhindrar åldrandet... Fascinerande läsning." - Whoe Life Monthly.

"Boken andas spänd förväntan... Den kan läsas på en enda kväll, ett mycket litet pris att betala för Ungdomens källa". - Body Mind Spirit Magazine.

Författare: Peter Kelder
Förlag: Planetstadens Böcker AB
Bandtyp: Inbunden
Språk: Svenska
Utgiven: 1985
Antal sidor: 66
ISBN: 9789197274142

Tipsa