eKnallen Destiny Cards

Destiny Cards

Art.nr 5909

En nyckel till ditt själsliga DNA.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Är du medveten om att din födelsedag kan berätta om ditt själsliga DNA med hjälp av ett spelkort?

I en svunnen tid lades grunden för en kunskap som vi människor nu är mogna för att ta emot. Denna kunskap kallas "Vetenskapen om spelkorten". Den kan berätta om våra själsliga arv, om våra relationer, om dåtid, nutid, framtid och mycket, mycket mer.

I den här boken, kan du och alla andra läsa om era själsliga arv och hur ni bäst ska förvalta detta. Genom att ta del av den kunskap som här förmedlas, kan du öka förståelsen för din egen och andra människors utveckling. Att förstå ditt själsliga DNA, kan dessutom öka dina möjligheter att manifestera din sanna potential.

I detta fascinerande system, har varje dag i kalendern ett spelkort kopplat till sig. Detta kort ger information om det själsliga arv man har om man är född just den dagen. Med utgångspunkt från denna kunskap, kan du vidga och fördjupa perspektiven om dig själv och andra människor. Detta kan bidra till en förändrad människosyn och förhoppningsvis ökad respekt och förståelse för andra i allmänhet, men kanske framförallt för dig själv.

Stefan Guzikowski arbetar som rådgivare och lärare i personlig och andling utveckling. Han andvänder Destiny Cards som ett terapeutiskt instrument, för att vägleda, inspirera och motivera såväl enskilda individer som grupper av människor.

Författare: Stefan Guzikowski
Förlag: Regnbågsförlaget AB
Bandtyp: Häftad
Språk: Svenska
Utgiven: 2006
Antal sidor: 209
ISBN: 9197462462

Tipsa