Edgar Allan Poe Tarot

Art.nr 5769

Vem är du och vad kan du bli?

369 kr
I lager (3 st)   Leveranstid: 2-4 dagar

Genom att kombinera spådomskraften i Rider-Waite-Smith Tarot med de visionära skrifterna av Edgar Allan Poe, erbjuder denna lek en djup andlig inblick i vem du är och vad du kan bli. Fantastiska illustrationer baserade på Poes berättelser om det mystiska och det makabra kommer att väcka din fantasi och öppna din själ för uppenbarelser.

Oavsett om du är helt ny på tarot eller är en erfaren läsare, kommer Edgar Allan Poe Tarot att vara en guide på din andliga resa. Varje kort har två delar: Into the Maelström, som ger divinatorisk mening och Tell-Tale Heart, som utforskar dess koppling till ett av Poes verk. Detta unika format gör att varje kort kan leda till nya upptäckter.

Edgar Allan Poe Tarot innehåller tips för att läsa reverseringar, arbeta med upprepade frågor och välja ett lämpligt uppslag för en läsning. Författaren Rose Wright utforskar signifikantkort, klargörare och numerologi för att hjälpa till att utveckla en personlig lässtil, som fungerar för dig. Medföljer också beskrivning av smarta läggningar som Korpspridning, Drömmen inom en drömspridning och Gravestone Spread.

Innehåll: 78 kort
Författare: Rose Wright
Illustratör: Eugene Smith
Bok: 288 sidor i färg
Språk: Engelska
Utg.datum: 2020-09
ISBN: 9780738760339

Tipsa