eKnallen En klagofri värld

En klagofri värld

Art.nr 5866

Sluta klaga och börja leva ditt liv som du alltid har önskat det. Anta utmaningen!

199 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

Genom att förändra de ord du använder när du uttrycker dig kan du förändra dina tankar och successivt börja skapa det liv du alltid har drömt om.

Under en predikan sommaren 2006 talade pastor Will Bowen om för sin församling att han ville göra världen till en klagofri zon. För att bevisa att han menade allvar delade han ut lila armband till församlingsmedlemmarna och gav dem en utmaning "Varje gång du kommer på dig själv med att klaga, ta av dig armbandet och flytta det till andra hanledleden".

Sedan dess har över fem miljoner människor över hela världen antagit utmaningen att under tjuoen dagar i sträck varken klaga, kritisera eller skvallra, och på så sätt skapa en ny och positiv vana. Många vittnar om hur de blivit friskare, mer harmoniska, tryggare i sina relationer och mer framgångsrika. Att medvetet sträva efter att omdirigera sina tankebanor är inte lätt, men det är möjligt och du kan börja nu genom att följa den metod som Will Bowen presenterar i denna bok. Om du håller fast vid den kommer du snart att ha ha det liv du alltid drömt om!

"En klagofri värld är en engagerande, underhållande, lättläst bok som påminner oss om att de enda bestående och konstruktiva förändringar vi kan åstadkomma i världen är de förändrningar vi gör hos oss själva".

- Gary Zukav, författare till Själens boning och själens visdom. 

Författare: Will Bowen
Förlag: Norstedts Förlagsgrupp
Bandtyp: Inbunden
Språk: Svenska
Utgiven: 2009-03
Antal sidor: 190
ISBN: 9789153430810

Tipsa