New Page En komplett guide till spådom & divination

En komplett guide till spådom & divination

Art.nr 3049

Vi har alla förmågan att locka fram vår naturliga intuition och utveckla vår siarförmåga.

129 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

Vill du se in i framtiden?

Den här utförliga och intressanta nya spådomsguiden visar att vi alla har förmågan att locka fram vår naturliga intuition och utveckla vår siarförmåga. Cassandra Eason redogör för många olika traditionella spådomssätt och visar hur du kan ta reda på vad framtiden har att erbjuda dig.
Boken innehåller praktiska anvisningar i olika steg om hur du spår med tarotkort, vanliga spelkort, det kinesiska populära I Ching, vikingarunor, kristaller, Kelternas Ogham-stavar, ser framtiden i teblad, med pendlar, numerologi och i handflator. Oavsett om du vill lära dig att spå för egen del eller om du vill kunna spå andra så står allt du behöver veta i den här boken.
Boken innehåller dessutom den intressanta historien bakom varje spådomskonst och visar på ett underbart sätt Cassandra Easons fantastiska förmåga att trollbinda, förklara och intressera läsaren med sin stora kunskap inom divinationskonsten.
Ödet kan förändra våra liv på ett ögonblick, till exempel genom en lotterivinst, en oväntad befordran, uppsägning, sjukdom, sorg eller förälskelse. Ändå är de flesta exempel på det vi kallar ödet åtminstone delvis resultatet av våra egna eller andras handlingar.
Till exempel kan du inte vinna på lotteriet om du inte köper en lott och du kan inte bli befordrad om inte någon väljer att lämna sin befattning eller en högt uppsatt chef bestämmer sig för att inrätta en ny tjänst. Till och med sjukdomar kan orsakas av en genetisk eller personlig svaghet eller genom andras asociala beteende. Dessutom är vår reaktion på ödet avgörande när det gäller att bestämma vår framtida kurs, ibland kan det finnas många vägar att gå som i sin tur kan påverka framtida möjligheter eller svårigheter på olika sätt.
Divination kan avslöja oupptäckta vägar och vägleda oss till det bästa handlingssättet eller den klokaste handlingen, med hjälp av den djupare kunskap som ligger utom räckhåll för våra medvetna jag. Dessa inspirerade insikter kan maskeras av noga uttänkta argument, expertråd eller tvivel och oro, skuldkänslor och förpliktelser som kan fördunkla våra beslut.

Originaltitel: A complete guide to divination
Författare: Cassandra Eason
Förlag: Planetstadens Böcker
Bandtyp: Häftad
Språk: Svenska
Utgiven: 2000-06
Antal sidor: 272
ISBN10: 9189120167

Tipsa