eKnallen En kvinna med klös...

En kvinna med klös...

Art.nr 5862

Har en man i koppel... Eller en hund som skäller får en katt på flykt.

199 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

Detta är boken för dig som älskar kärlek... samt hundar & katter!
Vet du vilket stjärntecken du är? Och vet du vilket stjärntecken din partner är... och dina f.d? Då kan denna bok ge dig insikter mellan skrattattackerna!

Boken bygger på astrologi, 12 stjärntecken och där männen är beskrivna efter hundraser... Lhasa Apso, Golden Retriever, Setter, Spaniel, Basset, Terrier, Pudel, Dobermann, Afghan, Schäfer, Dalmatiner och Collie. Kvinnoerna efter kattraser... Norsk skogskatt, Angora, Rex, Birma, Perser, Russian Blue, Burma, Oriental, Maine Coon, Huskatt, Abessinier och Siames.
Här finns beskrivningen av varje individ och en jämförelseguide mellan varje hund (man) och katt (kvinna). I slutet av boken så finns en kortare text med fler hundraser. Boken visar på likheterna mellan en man och en hund. Och mellan en kvinna och en katt. Passar du och din hund/katt med varandra eller är det så att stjärnorna säger annorlunda?
Humor och ironi är ett måste om du ska öppna boken...Här hjälper varken feministsnack eller machofasoner.

Tips!
Bjud hem vänner och läs tillsammans om hur ni är och hur era partners är och har varit, garanterat nöje och många skratt.

Om författaren:
Ylva Trollstierna är en kreativ livsinspiratör men även en "vanlig spåkärring! med kärleksrådgivning som heltidssysselsättning... Hon har sedan tidigare utkommit med ett flertal böcker i ämnen som: Tarot, Kristaller, Reiki, Spådomskonst, Tidigare liv & färger. Hon har idag Sveriges mest populära hemsida inom "New age" och du finner hennes horoskop på hemsidan och via en telefonlinje. 

Författare: Ylva Trollstierna
Förlag: Trollsvedens förlag
Bandtyp: Häftad
Språk: Svenska
Utgiven: 1997
Antal sidor: 104
ISBN: 9185420018

Tipsa