Laddar, vänta lite...
 • Fluorit - Fluorite

Fluorit - Fluorite

 • Artikelnummer: 4114
 • Vikt: 14 gr
 • Leveranstid: 1-3 dagar 1-3 dagar
20 kr

Färg: Lila, även lavendelfärgad och blå (ibland som Blue John-stenar från Derbyshire i Storbritannien); ser ut som fruset, färgat vatten med mycket mjuka nyanser.

Kristalltraditioner: Lila och lavendelfärgad fluorit har kommit att representera de mystiska krafter som förknippas med humanistiska lärare från olika religioner och de kristna helgonen.

Healingegenskaper: Lindrar stresshuvudvärk, öronvärk, hals- och tonsillinfektioner; bygger upp motståndskraften, särskilt mot förkylningar, influensa och barnsjukdomar som kan göra vuxna svårt sjuka.

Vardagsbruk: Den ultimata anti-panikkristallen, vare sig det gäller vuxna, barn eller husdjuren. Använd lila fluorit om dina barn eller djur inte tycker om besökare eller främlingar.

Andliga egenskaper: Lila fluorit hjälper dig att få kontakt med ärkeänglarna, särskilt den milde Gabriel, månens ärkeängel, och Rafael, helaren.

Speciella egenskaper: Alla lila (och gröna) fluoritkristaller sägs bli allt mer beskyddande och kraftfulla ju längre de används eller förvaras i hemmet.  

Säljes styckvis.

Köper du tre eller fler stenar/kristaller levereras de i en organzapåse.
Tänk på att stenar är en naturprodukt och kan se olika ut. Alla stenar säljs i befintligt skick och har ett personligt utseende.

Personer som köpte denna produkt köpte också

 • Aventurin - Aventurine

  Aventurin är en positiv sten som förstärker ledaregenskaper och beslutsamhet. Grön Aventurin är dessutom tröstande och h...

   1-3 dagar 10 kr
 • Karneol - Carnelian

  Karneol förankrar dig i verkligheten. Det är en energirik sten som verkar stabiliserande. Den är bra vid dramatiska händ...

   1-3 dagar 10 kr
 • Granat - Garnet

  Symboliserar Moder Jord och urkraften. Stenen stärker självkänslan och aktiverar den sexuella energin. Den symboliserar ...

   1-3 dagar 15 kr
 • Ametist - Amethyst Banded

  Ametister är starka och beskyddande. Den har renande krafter och förstärker även andligt medvetande.

   1-3 dagar 15 kr

Produkter

Länkar 

Nyhetsbrev

Beställ vårt gratis nyhetsbrev, få erbjudanden och information via e-post.

*Epostaddress:
Namn:

Betalning