Laddar, vänta lite...
  • Gardenia, Auroshikha

Gardenia, Auroshikha

  • Artikelnummer: 5426
  • Vikt: 15 gr
  • Leveranstid: 1-3 dagar 1-3 dagar
19 kr

Gardenia Incense

Gardenia-växten, som ursprungligen kommer från Kina, producerar underbart doftande trumpetformade blommor. Auroshikha Gardenia rökelse innehåller eterisk olja av ylang ylang, galbanum och sandelträ. Gardenia-aromen är söt och feminin och anses vara lugnande och upplyftande för sinnet.

Varje förpackning innehåller 10 g rökelse, dvs ungefär 14 pinnar.
OBS. Bilden visar flera olika dofter men askarna säljs en och en.

Rökelsen är gjord av en pasta som består av pulver av torkade blommakronblad, doftande örter och trä, kryddor, hartser, lite kol för att brinna och naturliga eteriska oljor. Alla dessa ingredienser blandas med vatten för att bilda en pasta. Pastan rullas sedan för hand runt bambupinnar och lämnas för att torka. Efter torkning valsas, trimmas och parfymeras pinnarna. I fallet med "Masala" -sorter som sandelträ och frankincense blandas parfymer och eteriska oljor i själva pastan och ingen ytterligare parfymering behövs.

Stor omsorg ägnas åt att välja de bästa och renaste ingredienserna för att säkerställa en mycket hög kvalitet på produkter som helt överensstämmer med IFRA (International Fragrance Association, Genève, Schweiz) och som är helt giftfria.

Personer som köpte denna produkt köpte också

Produkter

Länkar 

Nyhetsbrev

Beställ vårt gratis nyhetsbrev, få erbjudanden och information via e-post.

*Epostaddress:
Namn:

Betalning