Golden Dawn Magical Tarot, Set

Art.nr 3953

Denna Tarot innehåller all tempelsymbolik som behövs för användning i Golden Dawn ritualer.

445 kr
I lager (3 st)   Leveranstid: 2-4 dagar

Sedan starten för över 100 år sedan, har den Hermetiska orden Golden Dawn fortsatt att vara en auktoritet inom meditativa och initierande Tarotläror. Denna Tarot innehåller all tempelsymbolik som behövs för användning i Golden Dawn ritualer.

Skapad på order av den berömda ockultisten och fadern till den moderna Golden Dawn rörelsen Israel Regardie, är denna fantastiska lek ett mästarprov på att blanda traditionellt Tarotbildspråk med beskrivningar från Golden Dawns initieringsceremonier. Detta är den första Tarotlek som införlivar den symbolik som krävs för användning i ritualer.

Skriven och skapad av de internationellt kända lärjungarna Chic Cicero och Sandra Tabatha Cicero, är denna perfekt för den nya eleven men även lika tilltalande för tarotexperter. Den medföljande boken introducerar Cabalistic, Zodiacal och Alkemisk symbolik för att skapa ett kraftfullt verktyg för spådom och andlig tillväxt.
Komplett med en 256-sidig bok och två versioner av Temperance-kortet, som krävs i Golden Dawn ritualer, är detta den bästa Tarotleken tillgänglig för studier av Golden Dawn och den västerländska magiska traditionen.

Skapad av: Chic Cicero och Sandra Tabatha Cicero
Box: 230 x 155 x 55 mm
Bok: 256 sidor
Lek: 79 kort
Språk: Engelska
ISBN: 9780738723396
Utgiven: 2010-10
Förlag: Llewellyn

Tipsa