eKnallen Good enough

Good enough

Art.nr 5138

Du behöver inte vara perfekt - det räcker med good enough.

249 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

Av Elizabeth Gummesson.

Känner du dig jagad av alla krav? Är du ständigt rädd för att misslyckas eller att omgivningen ska upptäcka dina svagheter? Tror du att du skulle vara lyckligare om du jobbade effektivare, ägnade mer tid åt dina barn, hade ett perfekt hem och en vacker, vältränad kropp?
Elizabeth Gummesson har själv suttit fast i perfektionistfällan. Med träffande och ofta humoristiska fallbeskrivningar, både från sitt och andras liv, visar hon hur tillvaron kan se ut för den som hela tiden strävar efter perfektionism eller lever med någon som alltid vill vara perfekt. Kravet på perfektion påverkar livets alla områden: arbetet, fritiden, hemmet, relationerna till barn, släkt och vänner liksom synen på kroppen och utseendet.
Men det går att åstadkomma en förändring, att hitta strategier för att minska prestationsångesten, sluta grubbla, älta tidigare misstag och oroa sig inför framtiden. Nyckeln till ett tillfredsställande och harmoniskt liv är att lära sig att man duger som man är - good enough.
Elizabeth Gummesson är professionell coach och arbetar med personlig utveckling. I kundkretsen ingår både företag och privatpersoner. Hon är en flitigt anlitad föreläsare och medverkar i flera tidningar och tv-program. Hon är född 1969 och bor i Stockholm med sin familj. Good enough är hennes första bok.

    Inbunden    
    Språk: Svenska
    Antal sidor: 220
    Utg.datum: 2012-11
    Förlag: Forum Bokförlag
    Dimensioner: 220 x 140 x 18 mm
    ISBN: 9789137134420

Tipsa