Stjärndistribution Healing från Visdomens källa

Healing från Visdomens källa

Art.nr 5328

Två CD-skivor visar dig att du skapar ditt eget liv och dina egna upplevelser.

319 kr
Ej i lager, beställningsvara. Leveranstid3-8 dagar

Healing från visdomens källa visar dig att du skapar ditt eget liv och dina egna upplevelser. Du kan förändra ditt liv här och nu! Allt du behöver göra är att öppna förbindelsen till den källa av kärlek, glädje och kraft som är din sanna identitet - visdomens källa. Healing från visdomens källa beskriver teoretiskt och praktiskt hur du går tillväga för att ditt liv ska bli mer meningsfullt, tillfredsställande och helt. Boken tar upp alla de känslor, tankar och situationer som vi alla då och då ställs inför och den beskriver hur vi kan se dessa utifrån ett högre och mer livsbejakande perspektiv. 
Boken visar dig att oavsett om ett problem visar sig som sjukdom i kroppen, känslomässigt eller i en yttre situation kan du göra dig fri från det genom att: Lyssna till dina egna inre tankar. Våga känna alla dina känslor. Healing från visdomens källa lär dig ett helt nytt sätt att se på livet och lösa dina problem. Boken hjälper dig att: Möta varje ny dag med glädje och tillförsikt. Förstå den djupare orsaken till fysisk och känslomässig ohälsa och därmed bli fri från de smärtsamma effekterna. Lära dig att du alltid kan vinna insikt och frid i varje situation som uppstår. Inse att det alltid finns ett annat sätt att se på eventuella problem som dyker upp. Healing från visdomens källa är resultatet av två sinnen förenade bortom tid och rum. Underbart helande och vacker musik! 

Detta innehåller din dubbel-cd: 

Cd-skiva 1. Budskap som helar När vi vill utvecklas och helas, och därmed skapa en ny grund i våra liv - en grund som består av växande inre balans, harmoni och lycka - behöver vi förändra de begränsande tankar och föreställningar som styr oss. 
På den här unika skivan får du möjlighet att lyssna till en mängd helande budskap från boken Healing från visdomens källa. Budskapen är oerhört kraftfulla och kommer att hjälpa dig att lyfta dig över dina begränsande mönster samt att återknyta kontakten med din inre vägledare. Det här är verkligen budskap direkt från visdomens källa. Låt skivan Budskap som helar hjälpa dig att hela ditt sinne och skapa mirakel i ditt liv. 

Intalad av Ewa Forkélius 
Speltid ca 60 min 

Cd-skiva 2. Musik som helar Med inspiration från boken Healing från visdomens källa har den svenska gruppen IMAGIN skapat en skiva med underbart helande och vacker musik. 
Det här är musik att njuta och inspireras av och som hjälper dig att skapa en lugn och helande atmosfär och sinnesstämning. Följ med på en ljus och befriande resa. Låt dig svepas med och omfamna ditt inre. Lyssna och njut! 

"Avsikten med skivan Musik som helar är att skapa en musikalisk stämning som speglar den frihet och det obegränsade seende som vi upplever att boken Healing från visdomens källa vittnar om. Musiken ska skänka lyssnaren kraft, tillit och en känsla av att individuell frihet och gränslöshet är möjlig och nåbar." 

Gruppen IMAGIN har komponerat över 30 skivor med musik för avslappning, meditation och inre harmoni. Deras musik återfinner du dessutom på de skivor som Ewa Forkélius gör med vägledda meditationer och affirmationer. 

Speltid ca 60 min

Tipsa