Helig magi

Art.nr 6288

För dig som vill ha andlig rikedom och insikt

336 kr
I lager (4 st)   Leveranstid: 2-4 dagar

Helig magi är ett sätt att utforska din andliga potential och upptäcka de krafter som finns inom dig. Med hjälp av orakelkorten kan du få vägledning och råd från den högre intelligensen som styr universum. De 40 korten med förgyllda kanter representerar olika aspekter av den heliga magin, såsom Magiska egenskaper, Magiska processer, Magiska mirakler, Magiska verktyg och Magiska insikter.

Du kan använda korten på olika sätt, antingen för att få personlig vägledning eller för att hjälpa andra att hitta sin andliga väg. Guideboken ger dig en kort beskrivning av varje korts betydelse, men du kan också lita på din egen intuition och tolka korten utifrån din situation. Helig magi är ett verktyg för att öppna ditt hjärta och sinne för den andliga dimensionen av livet.

CAMILLA ELFVING är ett spiritualistiskt medium och författare till ett flertal böcker. Hon driver Elfving Institute som är en Medium- och själsresaskola. Camilla är medproducent till en av Sveriges största andliga podcasts, Mediumpodden. 

Skapad av: Camilla Elfving
Språk:
Svenska
Innehåll: 40 kort (89 x 127 mm)
Instruktionsbok: 112 sidor (i samma format som korten)
Utgiven: 2024-01
ISBN:
 9789187512957

Tipsa