New Page Heliotrop - Heliotrope

Heliotrop - Heliotrope

Art.nr 5963

Heliotropen är en healing sten. Den används också för att rena kroppen.

25 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

Kristallnamn: Heliotrop, Emataille eller blodsten.

Kristalltyp: En jaspisform av kalcedon.

Färg: Mörkgrön med röda eller orange prickar och ibland med vita markeringar.

Kristalltraditioner: Heliotrop betyder "att vrida sig efter solen". Detta är en solsten och i många kulturer trodde man att heliotrop som doppades i vatten kunde överföra solens helande krafter och läka alla sår eller blodsjukdomar. Enligt en annan legend var heliotrop en gång i tiden samma sak som grön jaspis, men när Jesus blod föll ner på marken under korsfästelsen skapades heliotropen. Efter detta fick alla heliotroper röda fläckar som en påminnelse om Jesus lidande.

Healingegenskaper: Extra effektiv mot smärtor i korsryggen eller vid blodsjukdomar som exempelvis blodbrist, diabetes, högt blodtryck och cirkulationsproblem, även för en frisk benmärg och inälvor; bra för födande kvinnor så att de orkar med förlossningsarbetet.

Vardagsbruk: En amulett både för barn och vuxna som skydd mot alla typer av översittare, både känslomässiga och fysiska, i hemmet och på arbetsplatsen.

Andliga egenskaper: Heliotrop är bra för att använda olika sorters väder på psykisk väg, som till exempel att smälta snö som en symbol för att man smälter bort kylslagenhet i ett förhållande, att släppa upp ballonger i vinden för att sätta fart på nya energier i ditt liv, eller låta regnet skölja bort målade eller kalkade ord av sorg eller vrede.

Speciella egenskaper: Ger kraft åt idrottsmän, särskilt åt friidrottare inför en viktig tävling.

Affirmation/kraftladdning: Jag är inte rädd.

Säljes styckvis.

Tänk på att stenar är en naturprodukt och kan se olika ut. Alla stenar säljs i befintligt skick och har ett personligt utseende.

Tipsa