New Page Hur man blir en ängel

Hur man blir en ängel

Art.nr 2712

En guide till allt du önskar dig Att bli en ängel?
Av Cecilia Sifontes

119 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

En guide till allt du önskar dig Att bli en ängel? Är inte änglar visa, ljusfyllda väsen som bara flyter runt och skyddar, hjälper och sprider kärlek? Hur skulle då jag kunna bli en ängel? Med dagis, jobb, räkningar, bilköer, stress och allt annat som inte direkt uppmuntrar till kärleksspridande känslor? Hur skulle det gå till? Skulle det funka för mig? Men ja, det skulle det!

Denna handbok i "änglaskap" är en helt fantastisk bok, skriven av en ovanligt vanlig människa för att hjälpa oss jordbor att få vardagslivet att fungera. Att bli en ängel innebär inte att vi ska sitta på ett fluffigt moln och kika ner på alla andra utan att vara en ängel innebär att vi förändrar våra tankar och känslor till att bli mer änglalika och med den här boken kan du bara inte misslyckas! Visst vore det väl härligt om vi alla blev änglar? Vi har verkligen allt att vinna och inget att förlora och trots att det kan ta lite tid, så framhärdar ändå de änglar Cecilia Sifontes känner, att vi kan bli änglar närhelst vi vill. Det enda som egentligen hindrar oss är våra vanor (eller ovanor) att göra saker på ett visst sätt och att vi tror att vi faktiskt "bara" är människor. Men änglar är ju obegränsade - det finns alltså inga gränser - och om du med blir en ängel - visserligen en jordängel, men i alla fall - så finns det inga gränser för dig heller. Ger du dig bara tid att göra övningarna och ta till dig budskapet så kan du skapa vad du vill! Kärlek, rikedom, frid, harmoni osv… Det är DU som öppnar den obegränsade världen!

Boken är otroligt välskriven och lättläst, budskapen och övningarna är klara och lätta att utföra. Den omkullkastar totalt alla våra begränsade tankar som vi vant oss vid att leva med. Läs boken, gör de 101 övningarna varav 15 är meditationer, ge dig sedan tid att ta till dig budskapet och du är på god väg mot att bli ännu en ängel, i den allt snabbare växande änglaskaran här på jorden. Varmt välkommen in i ängla-gemenskapen!

Cecilia Sifontes - en mycket uppskattad änglakanal som arbetar internationellt med att sprida änglarnas budskap via kurser, föredrag, meditationsskivor, böcker mm. Cecilia är VD för Lightflow AB, gift och har fyra barn. Man kan inte undgå att bli tagen och berörd av hennes fantastiska änglaenergier som fullkomligt strålar ut både från Cecilia själv och från hennes produkter. Detta är Cecilias första bok på svenska.

Författare: Cecilia Sifontes
Bandtyp:  Häftad
Språk:  Svenska
Utgiven:  2008-11
Antal sidor:  224
ISBN10: 918912068X
ISBN13: 9789189120686

Tipsa