New Page Jakten på tillvaron eller Att leva i harmoni

Jakten på tillvaron eller Att leva i harmoni

Art.nr 3859

Jag har inte skrivit något som du inte redan vet.
Av Gunilla Haglundh

159 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

Gunilla Haglundh

Till dig som läser denna bok:
Allt som jag kommer att säga dig nu känns bekant. Jag har inte skrivit något som du inte redan vet, allt finns där inuti dig. Denna bok väcker bara den vetskap till liv som slumrar inom dig.
Se boken som en inte resa. Det finns ingen mer spännande resa du kan göra under hela ditt liv. Och den varar i evighet. Har du en gång påbörjat den, kommer du att följa med vidare. Vidare på den väg som ibland kallas den esoteriska vägen.
Det är en väg som ibland kan vara ganska kämpig och som ofta innebär ensamhet, åtminstone till en början. Efter ett tag får du sällskap av något större som aldrig kommer att lämna dig.
Vårt dagliga liv kantas ofta av en massa plikter i form av arbete, familj, saker som måste göras, dåliga relationer, den ständiga känslan av att vara otillräcklig och inte hinna med. Det är den jakt på tillvaron jag talar om.
När du har läst denna bok och förstått, kommer du att sluta jaga dig själv. Det är det som vi egentligen jagar mest av allt - vårt eget jag. Därför blir det ofta väldigt liten tid kvar att lyssna inåt men för att utvecklas måste vi lyssna inåt.

172 sidor
häftad
Sellin Förlag
Andra Upplagan, 1999

Tipsa