New Page Kommunicera med djur

Kommunicera med djur

Art.nr 3053

Skulle det inte vara underbart att veta när djuren vill leka, när de inte mår bra, när de är hungriga, eller till och med när de är beredda att lämna den här världen och gå över i en annan?

109 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar

Kan du tala med djur?
Du kan naturligtvis säga "sitt Karo" eller "kom kisse" och få ett passande svar från din fyrbente vän - en jamning, ett skall, en svansviftning. Alla vet att man kan lära husdjur att förstå vad man säger till dem.
Men skulle det inte vara underbart att veta när de vill leka, när de inte mår bra, när de är hungriga, eller till och med när de är
beredda att lämna den här världen och gå över i en annan?
Tusentals djurälskare har upptäckt att de kan föra meningsfulla, ickeverbala samtal med djur och skapa andliga relationer.
Här utforskar den erfarne reportern Arthur Myers fenomenet kommunikation mellan djur och människa. Genom hundratals fallstudier presenterar han läsarna för kapplöpningshästen med hemlängtan som "berättade" om sin depression och blev botad, kakaduan som oroade sig för sin husses mentala problem, och de två försvunna katterna som telepatiskt vägledde sina ägare till dem på ett avstånd av tusentals kilometer.
Skeptikern och djurälskaren i dig kommer att få ta del av hur det hela började, se de övertygande bevisen för att djuren återföds och ta reda på hur du kan använda dina bortglömda mentala krafter för att bilda de mediala förbindelselänkar som är nödvändiga för att man ska kunna "konversera" med djur.
Arthur Myers har skrivit A Ghosthunter´s Guide, The Ghostly Register och The Ghostly Gazetteer. Han arbetade tidigare vid Washington Post som biträdande redaktör och har tre gånger belönats med Associated Press Awards.

Häftad
Språk: Svenska
Antal sidor: 296
Utg.datum: 1998-06
Förlag: Planetstadens Böcker
Översättare: Ingela Hjalmarsson
Originaltitel: Communicating with animals
Dimensioner: 123 x 200 x 18 mm
ISBN: 9789189120006

Tipsa