eKnallen Konsten att hålla ihop

Konsten att hålla ihop

Art.nr 5926

En handbok i kärlek.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Det var kärlek vid första ögonkastet. Hon förälskade sig i hans trygghet och värme. Han förälskade sig i hennes intensiva och livliga personlighet. Efter en tid är det just detta som blir deras problem. Hon berättar ivrigt och han sitter tyst. Hon tycker att han är tråkig. Han tycker att hon är tjatig. Han tycker att de har för lite sex, hon tycker inte att han ser henne. En dag vill hon skiljas. Han förstår ingenting. Vad var det egentligen som hände?

Vart fjärde äktenskap slutar i skilsmässa. Men det behöver inte bli så! Genom att förstå hur en relation utvecklas kan man ta sig igenom vardagskonflikter innan de blir för stora.

TV-journalisten Malou von Sivers och psykolog Lennart Lindgren har tillsammans skrivit om konsten att hålla ihop en relation, en handbok i kärlek - med handfasta råd och redskap som hjälper dig och din partner att ta er igenom svårigheter och problem. Konkret visar de hur man bryter den negativa spiralen i ett förhållande och hur man ska börja kommunicera igen. De andvändbara samtalsmodellerna kommer att utveckla helt nya sidor i er relation.

Det hoppfulla budskapet är att alla går igenom samma faser i en kärleksrelation och att det aldrig är för sent att skapa en positiv förändring. Läs den här boken så att ni inte skiljer i onödan!

Författare: Malou von Sivers & Lennart Lindgren
Förlag: Forum Bokförlag
Bandtyp: Inbunden
Språk: Svenska
Utgiven: 2006
Antal sidor: 218
ISBN: 9789137128917

Tipsa