eKnallen Kreativitet för livet

Kreativitet för livet

Art.nr 5898

Lär dig använda dina problem. De är nyckeln till din kreativitet och vägen till dig själv.

229 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

Hur kan du använda kreativitet för att utveckla ditt liv? Vad kan du göra för att få fler dina idéer och förslag genomförda?

Sluta se dina problem som problem! Inse istället att de är en råvara för den kreativa processen, en förutsättning för livet och en möjlighet för oss att utvecklas. Oavsett om det handlar om att lösa en matteuppgift i skolan, skriva ett bröllopstal eller att öka omsättningen på ditt företag - livet består av att lösa små och stora problem, konsten är att lösa dem kreativt.

Kreativitet för livet erbjuder en framgångsrik metod för var och en av oss att gripa sig an vår livssitaution i stort, våra drömmar om framtiden och högst vardaglia bekymmer. Genom att utveckla din kreativitet får du ett konstruktivt, skapande och positivt sätt att vara på som du har glädje av inom alla områden av livet, hela livet.

Boken ger en enkel men djupt facinerande tankemodell som visar hur du kan lära känna dig själv och därmed komma i kontakt med din kreativa källa. Och inte minst, en handfast och konkret beskrivning av hur du kan använda din kreativitet för att leva ett lyckligare vardagsliv.

Författare: Bengt Renander
Förlag: Viva
Bandtyp: Inbunden
Språk: Svenska
Utgiven: 2008
Antal sidor: 177
ISBN: 9789185675180

Tipsa