Stjärndistribution Kvinnokraft

Kvinnokraft

Art.nr 3163

Integrerad mental träning

179 kr
I lager (1 st)   Leveranstid: 2-4 dagar

Integrerad mental träning börjar i regel med ett grundprogram, där man skapar ett "inre mentalt rum" (IRM) som öppna upp möjligheterna för en djupare personlighetsutveckling. Jag har visat med EEG och andra mätningar att IMR inte bara utmärks av en ökad theta-aktivitet, utan att hjärnan också kvalitativt förändras mot ett mer holistiskt arbetssätt, vilket stimulerar ett mer "kvinnligt" förhållnings- och tänkesätt.

Eftersom många svenskar redan har en grundträning (antingen genom "apoteksbandet Avspänning" eller genom programmet "Mental grundträning") så kan man se denna CD som ett sätt att gå vidare. Dock innehåller programmen en så lång inledning att du kan använda CDn även om du inte har gått igenom grundträningen. För att få en bra effekt bör du använda varje program 5–10 gånger.
Programmen slutar med ett uppvaknande med suggestioner om pigghet och energi. Om du skulle vilja träna i samband med sänggåendet så kan du göra på följande sätt:
Innan du börjar träningen ger du dig själv instruktioner om att Ditt inre inte bryr sig om den sista delen som gäller "uppvaknandet".
Det här innebär också att du lär dig att du kan styra innehållet i programmen (lägga till, ta bort, förändra). Det är en bra inledning till "självhypnos", där du själv håller i både process och innehåll.
Genom att låta den mentala träningen direkt övergå i sömn så tar du också med dig en avslappning och en ro in i sömnen, vilket ytterligare förbättrar din sömnkvalitet.

Program:
1. Inre Trygghet.
2. Självbildsträning.
3. Mental tuffhet.
4. Huvudvärk och illamående.
5. Livsnjutning.
6. Ökad Livsglädje.

Tipsa