New Page Låt känslorna visa vägen

Låt känslorna visa vägen

Art.nr 4127

Esther och Jerry Hicks, författare till Be så ska du få och Attraktionslagen, presenterar Abraham-Hicks banbrytande läror.

249 kr
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Av Esther och Jerry Hicks.

Ny bok av de bästsäljande författarna till Be så ska du få.

Esther och Jerry Hicks nya bok hjälper dig att förstå de känslor du upplevt under hela ditt liv. Istället för de ogenomtänkta, reflexmässiga reaktioner på livet föränderlighet som de flesta människor upplever kommer du att lära dig att se dessa reaktioner i ett större sammanhang. Du kommer få en större förståelse för vad känslor är, vad var och en av dem betyder, och hur du ska kunna dra nytta av denna nyfunna medvetenhet.

Medan du läser kommer du börja uppskatta och känna dig tillfreds med det du har just nu, fastän det kanske finns så mycket mer som du vill ha. Varje tanke du tar till dig kommer att skänka dig större förståelse för ditt eget värde och lära dig att själv öppna dörrarna till vad du än vill bli, göra eller ha. När du slår igen den här boken kommer du med stor säkerhet tänka för dig själv: Jag har alltid vetat det här, men nu vet jag det här!

Esther och Jerry Hicks, författare till Be så ska du få och Attraktionslagen, presenterar Abraham-Hicks banbrytande läror i konsten att tillåta vårt naturliga välbefinnande. De håller öppna seminarier i upp till 60 städer per år, och har tagit fram fler än 700 böcker, kassetter, CD-skivor, videofilmer och DVD:er med Abraham-Hicksmaterial.

    Inbunden    
    Språk: Svenska
    Antal sidor: 260
    Utg.datum: 2009-06
    Förlag: Ica Bokförlag
    Översättare: Birgitta Karlström
    Originaltitel: The Astonishing Power of Emotions
    Dimensioner: 230 x 162 x 20 mm
    ISBN: 9789153431510

Tipsa