Laddar, vänta lite...
  • Liljekonvalj, Auroshikha

Liljekonvalj, Auroshikha

  • Artikelnummer: 5435
  • Vikt: 15 gr
  • Leveranstid: 3-7 dagar 3-7 dagar
19 kr

Lilly of the Valley Incense

Liljekonvalj är en blomma som i de skuggiga, tysta hörnen i trädgården utstrålar en mild med ihållande renhet. Auroshikha har skapat sin doft av Liljekonvalj med eteriska oljor av rosenträ, geranium och sandelträ, eftersom blommans egen eteriska olja inte utvinns kommersiellt. Med subtila övertoner som lyfter hjärtat och löser oro i sinnena, är denna doft lämplig i tider av förvirring eller inre oroligheter.

Varje förpackning innehåller 10 g rökelse, dvs ungefär 14 pinnar.

Rökelsen är gjord av en pasta som består av pulver av torkade blommakronblad, doftande örter och trä, kryddor, hartser, lite kol för att brinna och naturliga eteriska oljor. Alla dessa ingredienser blandas med vatten för att bilda en pasta. Pastan rullas sedan för hand runt bambupinnar och lämnas för att torka. Efter torkning valsas, trimmas och parfymeras pinnarna. I fallet med "Masala" -sorter som sandelträ och frankincense blandas parfymer och eteriska oljor i själva pastan och ingen ytterligare parfymering behövs.

Stor omsorg ägnas åt att välja de bästa och renaste ingredienserna för att säkerställa en mycket hög kvalitet på produkter som helt överensstämmer med IFRA (International Fragrance Association, Genève, Schweiz) och som är helt giftfria.

Personer som köpte denna produkt köpte också

Produkter

Länkar 

Nyhetsbrev

Beställ vårt gratis nyhetsbrev, få erbjudanden och information via e-post.

*Epostaddress:
Namn:

Betalning