New Page Livsredskap

Livsredskap

Art.nr 5899

Visdom från andra sidan.

212 kr
I lager (5 st)   Leveranstid: 2-4 dagar

Finns Gud?

Blev världen skapad eller utvecklades den?

Vilken ställning har jag i universeum som helhet?

Många har ställt sig dessa frågor utan att komma fram till några entydiga svar. Men det kända mediet Sylvia Browne har svaren, och i denna fascinerande bok delar hon med sig av resultaten från 40 års undersökningar av dessa frågor.

Sylvia Browne var mer än ett medium - hon var en mästare när det gäller att förmedla sanningen som existerar i den fjärde dimensionen. Sylvias vägledare Francine, som vistas på Andra sidan, lever i Guds närvaro och har tillgång till rika kunskaper om skapelsens natur. Sylvia blev alltså Francines mänskliga röst och kunde förmedla frukterna av hennes visom. Hon förrsäkrade för oss att Gud kommer att svara på alla våra frågor - vår uppgift är att ställa de rätta frågorna och vara mottagliga för de svar vi får. Genom att göra detta får vi tillgång till värdefulla "Livsredskap".

Sylvia Brownes träffsäkra mediala insatser hjälpte polisen att lösa kriminalfall, och hon förbluffade sin publik varje gång hon framträdde. Damm Förlag har tidigare gett ut "Mellan två världar" och "Livet på Andra sidan" av Sylvia Browne.

Du kan få veta mer om Sylvia Browne på: www.sylvia.org.

Författare: Sylvia Browne
Förlag: Damm Förlag
Bandtyp: Pocket
Språk: Svenska
Utgiven: 2000
Antal sidor: 240
ISBN: 9789177153184

Tipsa