Lo Scarabeo Ametist Ljus - Amethyst Light

Ametist Ljus - Amethyst Light

Art.nr 2165

Ametister är starka och beskyddande. Den har renande krafter och förstärker även andligt medvetande. Traditionen bjuder att bära den mot berusning orsakad av såväl känslor som substanser.

24 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

Kristallnamn: Ametist.

Kristalltyp: Kvarts med mycket stora kristaller.Ametister är starka och beskyddande. Den har renande krafter och förstärker även andligt medvetande. Traditionen bjuder att bära den mot berusning orsakad av såväl känslor som substanser.

Färg: Blekt lila och lavendelfärgad till mörkt lila, även lila och vit.

Kristalltraditioner: Ametist är stenen för Alla hjärtans dag (symboliserad av helgonet Valentin) och för trogna älskande eftersom den helige Valentin tros ha burit en ametistring med en bild av kärleksguden Cupido ingraverad.

Healingegenskaper: Kallas ofta för all-helaren eftersom den botar människor, djur och växter och till och med laddar upp andra kristaller med sina healingkrafter; särskilt effektiv mot migränanfall och huvudvärk; även för besvär med gallblåsa och mage.

Vardagsbruk: Ametister i sovrummet skyddar mot mardrömmar (särskilt för barn) och motverkar även sömnlöshet.

Andliga egenskaper: Ametist kan användas för meditation eller stilla eftertanke för att lugna sinnet och motverka den moderna världens buller och föroreningar.

Speciella egenskaper: Ametist motverkar negativa jordenergier som kan få ett rum eller ett hus att kännas mörkt och ogästvänligt till och med på sommaren. Placera ut ametister på alla ställen där krukväxter inte vill växa eller där husdjur inte vill ligga samt under mattor för att förändra atmosfären.

Affirmation/kraftladdning: Jag skapar en lugn oas inuti mig själv.

Stjärntecken: Vattumannen
Chakra: Kronchakrat

Säljes styckvis. Tänk på att stenar är en naturprodukt och kan se olika ut. Alla stenar säljs i befintligt skick och har ett personligt utseende.

Tipsa