eKnallen Lyssna till kroppen

Lyssna till kroppen

Art.nr 4128

Lyssna till kroppen ger en djup och insiktsfull förståelse för vad tillit och förlåtelse innebär.

299 kr
I lager (4 st)   Leveranstid: 2-4 dagar

"Att älska är att acceptera även om du inte förstår eller håller med."

När du blir sann i din andlighet, förstår du att andra är speglar av dig själv. Det är ett djupgående och enastående avslöjande som då blir vägledande i din andliga utveckling. Allteftersom du växer i medvetenhet om denna föreställning, kommer du att börja inse att ju mer kärlek och skönhet du ser utanför dig själv, desto mer kärlek och skönhet kommer att reflekteras inom dig. En känsla av frid kommer över dig när du verkligen förstår och accepterar att allt och alla är "som de ska vara".
"När du väl har lärt dig att leva från hjärtat - att se genom ögon av kärlek - kommer du att bemästra dina känslor, och de kommer aldrig att ta det bästa från dig igen. Du kommer automatiskt att förstå vad som ligger bakom andras beteende."
Lyssna till kroppen förmedlar en uppfriskande och klargörande syn på vad det vill säga att älska med hjärtat istället för med huvudet, att vara den tillitsfulla skaparen i ditt liv, att leva utan skuld och egots dominans, att ta ärligt ansvar för dina känslor, och framför allt att betrakta kroppen som din bästa vän. Du får här viktiga verktyg för att leva i en intim, glädjefylld och kraftfull relation med dig själv!  
Lise Bourbeau (Kanada) är en eftertraktad föreläsare och lärare i personlig utveckling.  När hon 1987 började dela med sig av sina idéer i bokform, som stöd för sina workshops och seminarier, var mottagandet överväldigande! Hennes enkla och direkta syn på ämnen som i generationer varit präglade av förvirring och misstolkningar, är välkommet och uppfriskande.
Lyssna till kroppen ger en djup och insiktsfull förståelse för vad tillit och förlåtelse innebär - och uppmuntrar till personligt ansvar och aktiv handling. Med sin tydliga och rättframma ton är den både omvälvande och inspirerande läsning!

Flexband
Författare: Lise Bourbeau
Förlag: Vattumannen förlag
Utgiven: 2014-11
Sidantal: 226
Språk: Svenska
ISBN: 9789187512070

Tipsa