Laddar, vänta lite...
 • Malakit - Malachite

Malakit - Malachite

 • Artikelnummer: 4117
 • Vikt: 14 gr
 • Leveranstid: 1-3 dagar 1-3 dagar
39 kr

Färg: Smaragdgrön till gräsgrön med svarta eller emellanåt blekgröna ränder, band, virvlar eller marmoreringseffekt.

Kristalltraditioner: En sten för de mest kraftfulla kärleksgudinnorna som till exempel bergens gudinna i Centralryssland eller Freja, vikingarnas gudinna för kärlek och skönhet.

Healingegenskaper: Malakit är en av de allra bästa motvikterna till de negativa effekterna av den moderna teknologiska världen; mer specifikt lindrar den tandvärk, tandköttsinflammation, täppta bihålor, huvudvärk och stimulerar hjärta, mage, lever och lungor att fungera mer effektivt.

Vardagsbruk: Malakit på arbetsplatsen renar och skyddar arbetsplatser mot alla föroreningar och gifter av buller, alltför starka lysrör och de skadliga strålar som sänds ut av elektrisk utrustning. Lägg malakit nära kylskåp, frysar och mikrovågsugnar i köket och nära TV-apparater och hemdatorer. Använd minst två kristaller per rum om ett barn har en TV-apparat, en dator eller en spelkonsol.

Andliga egenskaper: Gör det möjligt för oss att bildligt talat gå i någon annans skor och leva oss in i deras känslor på ett nästan telepatiskt plan.

Speciella egenskaper: En effektiv amulett för resor med flygplan eller på snabba motorvägar och för sälj- och marknadsföringspersonal, särskilt när de deltar i konferenser och mässor.

Säljes styckvis.

Köper du tre eller fler stenar/kristaller levereras de i en organzapåse.
Tänk på att stenar är en naturprodukt och kan se olika ut. Alla stenar säljs i befintligt skick och har ett personligt utseende.

Personer som köpte denna produkt köpte också

 • Aventurin - Aventurine

  Aventurin är en positiv sten som förstärker ledaregenskaper och beslutsamhet. Grön Aventurin är dessutom tröstande och h...

   1-3 dagar 10 kr
 • Ametist - Amethyst Banded

  Ametister är starka och beskyddande. Den har renande krafter och förstärker även andligt medvetande.

   1-3 dagar 15 kr
 • Karneol - Carnelian

  Karneol förankrar dig i verkligheten. Det är en energirik sten som verkar stabiliserande. Den är bra vid dramatiska händ...

   1-3 dagar 10 kr
 • Citrin - Citrine (liten)

  Det är en positiv sten som förstärker livsglädje, ger kraft och stimulerar oss till att se det ljusa inom tillvaron.

   1-3 dagar 10 kr

Produkter

Länkar 

Nyhetsbrev

Beställ vårt gratis nyhetsbrev, få erbjudanden och information via e-post.

*Epostaddress:
Namn:

Betalning