New Page Meditation i vardagen

Meditation i vardagen

Art.nr 3218

100+ inspirerande meditationsövningar för stressade människor

109 kr
I lager (9 st)   Leveranstid: 2-4 dagar

Meditation ger oss omedelbara fördelar genom att minska stress, skapa inre lugn och helande, förbättra våra relationer och ge oss andlig förnyelse och en känsla av välbefinnande. I Meditation i vardagen anpassar Bill Anderton traditionella österländska meditationstekniker till vårt västerländska kynne och livsstil.

Du kan antingen följa hans program med över 100 meditationsövningar steg för steg eller också välja ut enbart de övningar som passar just dina behov. Några exempel på övningarna i den här praktiska och uppiggande guiden.

Meditation:
- för healing av dig själv och andra
- med kristaller och färger
- för inre resor
- för zodiakens tecken
- för högtider och speciella dagar
- för positivt tänkande
- för insikt och inspiration

Bokens huvudsakliga uppgift är att fungera som din lärare, på samma sätt som en lärare för en meditationsgrupp ger anvisningar. Boken är utformad så att du kan arbeta dig igenom den från början till slut, men du kan också använda innehållet för att bygga upp ett eget meditationsprogram som passar just dina behov. Meditationen kommer att föra dig genom två upplevelsenivåer. Den första nivån handlar om avslappning och att lindra stress, meditationens två mest omedelbara fördelar. Detta leder vidare till en helande, lugnande upplevelse av att trivas med sitt liv och sig själv. Den andra nivån handlar om att få veta mer om sig själv genom meditationen. Det uppnår du genom en rad stillsamma inre resor med vägledning.

De flesta meditationsböcker börjar med teorin och fortsätter sedan till praktiken, men här gör du tvärtom och kastar dig rakt ut i avslappningsövningar och sedan i själva meditationen. Den process du går igenom när du läser boken kommer att föra dig allt djupare in i meditationsupplevelsen. Det är inte en intellektuell insikt vi är ute efter, utan den underbara upplevelse som meditationen kan ge dig.

Bill Anderton leder Pilgrims-centrat i Gloucester där han lär ut meditation och avslappningstekniker.

Författare: Bill Anderton
Förlag: Planetstadens Böcker
Bandtyp: Häftad
Språk: Svenska
Utgiven: 2000-06
Antal sidor: 230
ISBN: 9789189120150

Tipsa