Regnbågsvävar Mossagat - Moss Agate

Mossagat - Moss Agate

Art.nr 4116

Mossagat ökar gradvis det du mest behöver och vill ha i ditt liv.

10 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar

Färg: Färglös med hopar av djupgröna rankor inuti hornblände som får den att se grön ut, även blekt blå eller en djupare grön med blekblå eller vita inklusioner.

Kristalltraditioner: Genom historien och i alla kulturer har mossagaten varit kristallen för trädgårdsskötsel och trädgårdsmästare, eftersom man genom att plantera en mossagat i en blomrabatt eller kruka onekligen tycks öka växtens tillväxt och hälsa.

Healingegenskaper: Om mossagat bärs intill huden eller läggs i badvattnet stimulerar den hälsosam cell- och vävnadstillväxt; bär en mossagat om du är förkyld.

Vardagsbruk: Mossagat ökar gradvis det du mest behöver och vill ha i ditt liv, oavsett om det gäller pengar, befordran, hälsa eller kärlek.

Andliga egenskaper: Bra för kontakt med älvaenergier och andra naturväsen och för att öka effekten av örtkurer.

Speciella egenskaper: Placera en mossagat bredvid ditt husdjurs korg eller energisätt djurets vatten med en mossagat för att hjälpa stads- eller inomhusdjur att behålla sin koppling till naturen.

Säljes styckvis.

Köper du tre eller fler stenar/kristaller levereras de i en organzapåse.
Tänk på att stenar är en naturprodukt och kan se olika ut. Alla stenar säljs i befintligt skick och har ett personligt utseende.

Tipsa