- 50%
New Page När djuren talar

När djuren talar

Art.nr 3062

Du får läsa om hur djuren uppfattar sig själva, vad de tycker om oss människor och sina liv här på jorden, hur de väljer sina öden i livet och döden, vilka andliga insikter och uppgifter de har samt hur djuren kan bli våra lärare.

54 kr
Ordinarie 109 kr , du sparar 55 kr, (50%)
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar

I sin första bok Hur man Pratar med Djur bekräftade Penelope Smith det som många av oss hade hoppats på - att vi verkligen kan kommunicera med våra vänner djuren. I När Djuren Talar fördjupas denna kunskap ytterligare när sensationella sanningar förmedlas direkt av djuren. Du får läsa om hur djuren uppfattar sig själva, vad de tycker om oss människor och sina liv här på jorden, hur de väljer sina öden i livet och döden, vilka andliga insikter och uppgifter de har samt hur djuren kan bli våra lärare.
Genom att återfå det språk som talas av alla arter kommer du att både skratta och gråta när du tar del av djurens uppfriskande, gripande och ibland överraskande åsikter. Den här boken kommer att bli en viktig nyckel till din egen intuitiva samhörighet med resten av skapelsen.
Penelope Smith har i nästan 30 år utfört banbrytande arbete när det gäller telepatisk kommunikation mellan olika arter och hon har hjälpt många professionella djurkommunikatörer att komma igång. Hennes visionära arbete har tagits upp i artiklar i dagstidningar och tidskrifter, i åtskilliga böcker och i program i radio och TV. Penelope bor tillsammans med sina familjemedlemmar djuren i norra Kalifornien.

Antal sidor: 384
Utg.datum: 2000-06
Förlag: Planetstadens Böcker
Översättare: Natassja Heimbrand
Originaltitel: When animals speak
Dimensioner: 175 x 110 x 25 mm
ISBN: 9789189120136 

Tipsa