eKnallen Ogham runstavar

Ogham runstavar

Art.nr 6236

Handgjorda Ogam/Ogham trästavar

98 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

Dessa Ogham-runstavar är ett unikt verktyg för att utforska din andliga väg och kommunicera med dina förfäder. De är skapade med respekt för det heliga arvet av det keltiska folket och deras visdomstraditioner. Varje stav är noggrant utformad och graverad med en Ogham-symbol som representerar ett träd eller en växt. Du kan använda dem för att ställa frågor, få råd eller lära dig mer om dig själv och din plats i världen. Cassandra Eason är en välkänd expert på keltisk magi och har hjälpt till att välja de bästa materialen och metoderna för att göra dessa runstavar till en kraftfull källa till inspiration och insikt.

En bra sida om dessa runors historia och användning finns här ogham-rune-symbol-meanings-history-and-divination-for-beginners

Ogham eller Ogam var ett tidigt medeltida alfabet som användes för att skriva gammal irländska från det 4:e till 10:e århundradet efter Kristus. Forskare tror att Ogam var inspirerat av det latinska alfabetet, men det har också vissa likheter med germanska runor.

Detta set innehåller 20 runstavar i en svart sammetspåse.
Runstavarna är ca: 7 cm långa och 1 cm i diameter.

Tipsa