Fönix Only Dreams

Only Dreams

Art.nr 5460

Keltisk musik gjord av drömmar och längtan.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Keltisk musik gjord av drömmar och längtan.

Ibland hör man ett stycke musik som gör att man måste stanna upp, sätta sig ner och bara lyssna. En förtrollande musikalisk värld där varje ton inbjuder till att man blir sittandes och lyssnar. När man fångas in av musikens skönhet och kompositörens uppfinningsrikedom. Överraskas över de små detaljerna i musiken. Låta dig beröras av de vackra bilderna som musiken framkallar i sitt inre. Och man vet för sig själv att man har hittat en CD som man vill lyssna till om och om igen och för varje genomlyssning hitta nya vackra detaljer och upplevelser i musiken.
Det var den upplevelsen som vi hade första gången vi hörde Carsten Rosenlunds nya album 'Only Dreams'. Om du är bland de många tusen som har tyckt om Carsten Rosenlunds första keltiska CD 'She Moved Through the Fair' och 'Homelands' så kommer du verkligen tycka om detta album. Carsten Rosenlund har gjort det igen! Och bättre än någonsin....

Instrument: Irish whistle, low whistle, guitar, recorder, keyboards, synthesizer, accordeon, violin & Irish Celtic harp.

ONLY DREAMS
Titel:    
1. Fainne Geal an Lae 5:34  
2. Day Break Suite 12:46  
3. Laura's Lullaby 4:08  
4. Lament for an Honest Soul 5:30  
5. Distant Shores 7:14  
6. Sliabh Geal gCua 6:07  
7. Legends 6:33  
8. Sailing to South America 6:24  
9. The Ocean 12:40  
Totaltid: 67:28  
Tipsa