eKnallen Övningsbok för kunder hos kosmos

Övningsbok för kunder hos kosmos

Art.nr 5873

Att bli kund hos kosmos handlar faktiskt bara om att komma ihåg följande: att den yttre världen avspeglar den inre - det vill säga att vårt inre tillstånd avgör våra yttre förhållanden.

223 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

Så inlededer Bärbel Mohr denna uppföljare till böckerna "Kund hos kosmos" och "Reklamation till kosmos", och påminner oss om att det är vår inre attityd som avgör om våra önskningar kommer att blui uppfyllda eller inte. När vi gör våra önskningar har omedvetna tankemönster och präglande barndomsupplevelser ofta en negativ inverkan på oss. Det gör att vi ibland beställer raka motsatsen till det vi egentligen önskar oss.

Författaren ger exempel på många lekfulla övningar som hjälper oss att upptäcka och befrira oss från våra inre blockeringar occh väcka den universella intelligens som vi alla har inom oss. Boken riktar sig inte bara till nybörjare utan också till vara "kosmoskunder" och den är full av lätta övningar, som gör oss bättre på att få universums beställningsservice att uppfylla våra önskningar.

Bärbel Mohr är född i Bonn i Tyskland. Sedan 1998 har hon publicerat en rad självhjälps- och barnböcker på tyska och hon är en flitig föredragshållare. Detta är hennes tredje bok på svenska.

Författare: Bärbel Mohr
Förlag: Norstedts Förlagsgrupp
Bandtyp: Inbunden
Språk: Svenska
Utgiven: 2008-06
Antal sidor: 159
ISBN: 9789153430162

Tipsa