- 50%
New Page Resan genom evigheten

Resan genom evigheten

Art.nr 3066

Att Jorden är ett klot som ensamt svävar i Universum bland alla stjärnor på himlen är det väl ingen intelligent människa som tror?

50 kr
Ordinarie 99 kr , du sparar 49 kr, (50%)
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar

Att Jorden är ett klot som ensamt svävar i Universum bland alla stjärnor på himlen är det väl ingen intelligent människa som tror? Varför är man då så skeptisk? Är det måhända rädsla för att utomjordingarna skall invadera Jorden? Eller tror man att människan på Jorden är skapelsens enda underverk - bland miljarder andra planeter i Universum? Och varför skulle just Jorden ha monopol på intelligent liv?
De flesta av oss som går omkring här på Jorden reflekterar inte ens över att Jorden snurrar i en bana runt solen. Förtryck och bekymmer upptar ofta deras tid så att de helt enkelt "tappar sugen".
Många av de stjärnor vi ser på natthimlen har planetsystem liknande vårt solsystem, med varelser som lever och andas precis som vi. En del av dem är långt före oss i andlig och teknisk utveckling och de besöker oss i sina avancerade rymdskepp.
Syftet med den här boken är att förmedla budskap mellan himmel och jord. Många böcker i detta ämne finns på bokhandelsdiskarna men varje bok har något speciellt att ge till människorna - ett litet korn här och ett litet korn där. Varje litet korn som planteras växer till en stor planta.
Så börjar Maini Sand sin berättelse där hon frikostigt delar med sig av sin stora kunskap om rymden och dess olika invånare. Läs hennes egen skildring om hur livet på andra planeter ter sig ut - missa inte detta fantastiska tillfälle att få ta del av en kunskap som är få förunnad.
Finns det liv på andra planeter? Läs boken och avgör sedan själv. Kan du fortfarande tvivla efter att du läst boken, har du i alla fall fått dig en riktigt bra och trevlig lässtund med en bok som antingen är alldeles sann eller väldigt, väldigt fantastiskt fantasirik.

Häftad
Språk: Svenska
Antal sidor: 196
Utg.datum: 2002-01
Förlag: Bokförlaget New Page
Dimensioner: 11 x 115 x 18 mm
ISBN: 9789189120242

Tipsa