New Page Robin Sharma - Munken som sålde sin ferrari

Robin Sharma - Munken som sålde sin ferrari

Art.nr 5929

En berättelse om att uppfylla sina drömmar och förverkliga sig själv.

179 kr
I lager (3 st)   Leveranstid: 2-4 dagar

En arrogant värsting till stjärnadvokat bränner ljuset i båda ändar och får en hjärtinfarkt i rättsalen. Tre år senare dyker han upp igen, totalt förändrad. Under sin frånvaro har han nämligen vistats i en liten bergsby i Himalaya tillsammans med "the Sagers of Sivana". Dessa visa män (och kvinnor) är ett gammalt folk som känner till hemligheten med ett upplyst, lyckligt, framgångsrikt liv. Under en lång natt berättar han om sitt nya liv och om nyckeln till upplysning för vännen och kollegan John.

"Munken som sålde sin Ferrari" är en fängslande och underhållande skildring av en yttre och inre resa, där österländsk mystik möter det västerländska framgångstänkandet på lika villkor.

Det är en lysande berättelse om att uppfylla sina drömmar - på ett fascinerande sätt vävs här tekniker från västerländsk mål- och resultatfokusering ihop med uråldrig yogisk visdom.

Boken har hittills översatts till fyrtio språk och kommit ut till trettiofem länder.

"Munken som sålde sin Ferrari" är en fängslande berättelse, både underhållande och lärorik" - Paulo Coelho, författare till "Alkemisten".

Författare: Robin Sharma
Förlag: ICA Bokförlag
Bandtyp: Inbunden
Språk: Svenska
Utgiven: 2007
Antal sidor: 204
ISBN: 9789127108677

Tipsa