Laddar, vänta lite...
  • Ros, Auroshikha

Ros, Auroshikha

  • Artikelnummer: 5439
  • Vikt: 15 gr
  • Leveranstid: 3-7 dagar 3-7 dagar
19 kr

Rose Incense

Värden över väcks känslor av kärlek och feminin charm då vi känner doften av Ros. Auroshikha Ros rökelse är baserad på eteriska oljor både av ros såväl som geranium, guaiacum och ylang-ylang. Precis som kärlek ställer in oss på något större än oss själva, ger denna rökelses rosendoft oss ett djupare inslag i våra känslor.

Varje förpackning innehåller 10 g rökelse, dvs ungefär 14 pinnar.

Rökelsen är gjord av en pasta som består av pulver av torkade blommakronblad, doftande örter och trä, kryddor, hartser, lite kol för att brinna och naturliga eteriska oljor. Alla dessa ingredienser blandas med vatten för att bilda en pasta. Pastan rullas sedan för hand runt bambupinnar och lämnas för att torka. Efter torkning valsas, trimmas och parfymeras pinnarna. I fallet med "Masala" -sorter som sandelträ och frankincense blandas parfymer och eteriska oljor i själva pastan och ingen ytterligare parfymering behövs.

Stor omsorg ägnas åt att välja de bästa och renaste ingredienserna för att säkerställa en mycket hög kvalitet på produkter som helt överensstämmer med IFRA (International Fragrance Association, Genève, Schweiz) och som är helt giftfria.

Personer som köpte denna produkt köpte också

Produkter

Länkar 

Nyhetsbrev

Beställ vårt gratis nyhetsbrev, få erbjudanden och information via e-post.

*Epostaddress:
Namn:

Betalning