Rosa Orm Tarot

Art.nr 4166

En ny tarot skapad i Finland.

289 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 2-4 dagar

"Efter att ha varit entusiastisk över Tarot i många år, ville jag först göra mina egna målningar av denna inre värld och med tiden kom jag att gilla idén att skapa en egen kortlek. Jag har följt den traditionella strukturen med 78 kort, men för att undvika att vara alltför begränsad eller oavsiktligt komma för nära någon annans arbete, har jag målat ganska fritt och intuitivt och använt tecken som är centrala i min egen konst. Förutom böcker om Tarot och filosofi och min egen erfarenhet av livet och att använda Tarot - och min tidigare utbildning i handel, media och konst - har jag också studerat historia, religionsvetenskap och psykologi. Jag samlar Tarotlekar själv och jag uppskattar att de alla är lite annorlunda och ger nya erfarenheter och synpunkter.

Du kan hitta nya möjligheter inom dig själv eller ha kul och tjäna som ett orakel för dina vänner. Alla hittar individuella svar genom Tarot, beroende på vem du är och de frågor du ställer."
- Minna Grönstrand

ROSA ORM TAROT lådan innehåller en liten instruktionsbok med en introduktion till Tarot-systemet och instruktioner på tre språk (engelska, svenska, finska), totalt 205 sidor. Leken är en traditionell Tarot kortlek med 78 kort, 61 x 112 mm.
Asken är 64 x 115 x 42 mm vilket passar perfekt i en handväska. ;)

Skapad av: Minna Grönstrand
Innehåll: 78 kort, 61 x 112 mm
Instruktionshäfte: 205 sidor
Språk: engelska, svenska, finska

Tipsa